-5%
, ,

GORENJE ECT 648 ORAB

Gorenje

  • Стаклокерамичка плотна
  • Контрола на допир

20.490 ден 21.590 ден

Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

Црна
Брусен раб на плочата
Контрола на допир (TouchControl)
Тајмер
Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
PowerZone
Одржување на топлина
Сигнализација на преостаната топлина
Заштита од деца
Димензии (ШxВxД): 60 × 5..40 × 52 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 71..50 × 14..50 × 64 cm
Мерки за вградување: 56 × 5 × 49 cm
Нето тежина на апаратот: 77 kg
Бруто тежина на апаратот: 82 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 5 W
Приклучна моќ: 6.900 W