-6%
,

GORENJE FDK24DW

Gorenje

 • Моќност:240 W
 • Број на садови за сушење: 5
 • Рамномерно сушење на сите нивоа

3.190 ден 3.390 ден

Бренд

 • Кружни
  Прилагодување на садовите по висина
  Број на садови за сушење: 5
  Едноставна замена на садовите
  Рамномерно сушење на сите нивоа
  Задржување на витамините и минералите
  Електронско управување
  Минимално време: 0,5 h
  Максимално време: 19,5 h
  Минимална температура: 35 ˚C
  Максимална температура: 70 ˚C
  Прегледен ЛЕД дисплеј
  Гумени ногарки за стабилност
  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност
  Куќиште: Пластика + метал
  Моќност на грејачот: 240 W
  Дијаметар на садот: 310 mm
  Должина на приклучен кабел: 1,1 m
  Димензии (ШxВxД): 31 × 31 × 31 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 31,5 × 32 × 31,5 cm
  Нето тежина на апаратот: 2,8 kg
  Бруто тежина на апаратот: 3,9 kg
  Приклучна моќ: 380 W