-3%
, ,

GORENJE FN619FEW5

Gorenje

 • Енергетска класа: A+
 • Врата: Метална врата
 • Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
 • Ногарки: 2
 • Вкупен бруто/нето капацитет: 310 / 280 l
 • Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 310 / 280 l
 • Капацитет на замрзнување: 13 kg/24h

28.990 ден 29.990 ден

 • Енергетска класа: A+
 • Врата: Метална врата
 • Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
 • Ногарки: 2
 • Прилагодливи ногарки: 2
 • Климатска класа: SN, N, ST
 • Број на ѕвездички: ****
 • 1 компресор
 • Вкупен бруто/нето капацитет: 310 / 280 l
 • Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 310 / 280 l
 • Капацитет на замрзнување: 13 kg/24h
 • Издржливост при прекин на електрична енергија: 15 h
 • Електронско управување позади вратата
 • Автоматско одмрзнување на замрзнувачот (NoFrost)
 • NoFrost
 • Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
 • Осветлување на замрзнувачот: ЛЕД осветлување
 • 2 стаклени полици
 • Простор за замрзнување: 2 врати, 5 фиоки
 • SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)
 • Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,85 kWh
 • Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 311 kWh
 • Бучност: 38 dB(A)re1pW
 • Димензии (ШxВxД): 59,5 × 185 × 66,3 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 77,5 cm
 • Нето тежина на апаратот: 63 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 65 kg
 • Приклучна моќ: 70 W
Бренд

Ширина

60cm