-9%
, ,

GORENJE GCE691BSC

Gorenje

Еднорачно електронско палење
2 плински + 2 hi-light грејачи
лево напред: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW,
десно напред: 1.05 kW,
лево назад: Круг (hi-light) 18 cm, 1.8 kW,
десно назад: 3 kW
Тип на решетката за плин: Лиено железо

15.990 ден 17.490 ден

Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

комбинирана плоча

Облик на копчињата: Ергономски копчиња
Еднорачно електронско палење
2 плински + 2 hi-light грејачи лево напред: Круг (hi-light) 145 cm, 1,2 kW,
десно напред: 1,05 kW, лево назад: Круг (hi-light) 180 cm, 1,8 kW, десно
назад: 3 kW
Тип на решетката за плин: Лиено железо
Вклучена дополнителна опрема: G20/20 природен плин
Сигнализација на преостаната топлина
Контрола на плинот
Димензии (ШxВxД): 60 × 13..20 × 52..20 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 68 × 15..70 × 60 cm
Мерки за вградување: 56 × 10 × 49 cm
Нето тежина на апаратот: 103 kg
Бруто тежина на апаратот: 112 kg
Приклучна моќ: 3.000 W