-3%
,

GORENJE GEC5A11SG

Gorenje

 • Енергетска класа: А
 • Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
 • Боја: Металик сива
 • Боја на рачката: Инокс
 • Врата: Стакло
 • Класична шарка на вратата
 • Употреблив волумен на рерната: 68 l

17.490 ден 17.990 ден

 • Енергетска класа: А
 • Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
 • Боја: Металик сива
 • Боја на рачката: Сива металик
 • Врата: Стакло
 • Класична шарка на вратата
 • Употреблив волумен на рерната: 68 l
 • Максимална површина на тавата за печење: 1.260 cm²
 • HomeMade облик на рерната
 • Облик на копчињата: Ергономски копчиња
 • Стаклокерамичка плоча
 • 4 Highlight лево напред: Дијаметар 18 cm, 1.7 kW, десно напред:
 • Дијаметар 14.5 cm, 1.2 kW, лево назад: Дијаметар 14.5 cm, 1.2 kW,
 • десно назад: Дијаметар 18 cm, 1.7 kW
 • Конвенционална рерна – 68 l
 • Начини на загревање:
 • Осветлување на рерната: Осветлување
 • 1 длабока емајлирана тава за печење
 • Решетка на рерната
 • Водилки на извлекување
 • Чистење со AquaClean функција
 • Силвермат-емајл (SilverMatte)
 • Сигнализација на преостаната топлина
 • Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
 • Потрошувачка на електрична енергија: 0,8 kWh (конвенционална)
 • Димензии (ШxВxД): 50 × 85 × 59,4 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 57,6 × 95,2 × 69,5 cm
 • Нето тежина на апаратот: 34 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 37,2 kg
 • Приклучна моќ: 8.000 W
Бренд

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

Ширина

50cm