-15%
,

GORENJE GEC 6A11 SG

Gorenje

 • Енергетска класа: А
 • Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
 • Боја: Металик сива
 • Боја на рачката: Инокс
 • Врата: Стакло
 • Класична шарка на вратата
 • Употреблив волумен на рерната: 65 l

19.990 ден 23.490 ден

 • Енергетска класа: А
 • Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
 • Боја: Металик сива
 • Боја на рачката: Инокс
 • Врата: Стакло
 • Класична шарка на вратата
 • Употреблив волумен на рерната: 65 l
 • Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
 • Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
 • HomeMade облик на рерната
 • Облик на копчињата: Ергономски копчиња
 • Стаклокерамичка плоча
 • 4 Highlight лево напред: Дијаметар 21 cm, 2.1 kW, десно напред:
 • Дијаметар 14.5 cm, 1.2 kW, лево назад: Дијаметар 14.5 cm, 1.2 kW,
 • десно назад: Дијаметар 18 cm, 1.7 kW
 • Конвенционална рерна – 65 l
 • Начини на загревање:
 • Осветлување на рерната: Осветлување
 • Водилки на фиоката: Класични водилки на фиоката
 • 1 длабока емајлирана тава за печење
 • Решетка на рерната
 • Водилки на извлекување
 • Чистење со AquaClean функција
 • Силвермат-емајл (SilverMatte)
 • Сигнализација на преостаната топлина
 • Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
 • Потрошувачка на електрична енергија: 0,78 kWh (конвенционална)
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 67,6 × 95,2 × 71,8 cm
 • Нето тежина на апаратот: 39,2 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 42,6 kg
 • Приклучна моќ: 8.400 W
Бренд

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

Ширина

60cm