-15%
,

GORENJE GEC 6A41 SC

Gorenje

 • Eнергетска класа:А
 • Капацитет на рерната:71L

22.990 ден 26.990 ден

 • Енергетска класа: А
 • Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
 • Боја: Металик сива
 • Боја на рачката: Инокс
 • Врата: Стакло
 • Класична шарка на вратата
 • Употреблив волумен на рерната: 71 l
 • Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
 • Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
 • HomeMade облик на рерната
 • Облик на копчињата: Ергономски копчиња
 • Стаклокерамичка плоча
  3 HiLight грејни зони + 1 HiLight двојна грејна зона лево напред: Круг
  21/12 cm, 2.2 kW, десно напред: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW, лево
  назад: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW, десно назад: Круг (hi-light) 18 cm,
  1.8 kW
 • Конвенционална рерна (вентилатор) – 71 l
 • Начини на загревање:
 • Осветлување на рерната: Осветлување
 • Водилки на фиоката: Класични водилки на фиоката
 • 1 плитка емајлирана тава за печење
 • 1 длабока емајлирана тава за печење
 • Решетка на рерната
 • 1x жичани водилки
 • Чистење со AquaClean функција
 • Силвермат-емајл (SilverMatte)
 • Сигнализација на преостаната топлина
 • Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
 • Потрошувачка на електрична енергија: 0,81 kWh (Вентилаторска), 0,94 kWh (конвенционална)
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 67,6 × 95,2 × 71,8 cm
 • Нето тежина на апаратот: 42,8 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 46,2 kg
 • Приклучна моќ: 9.200 W
Бренд

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

Ширина

60cm