-16%
, ,

GORENJE GI62040X

Gorenje

 • Енергетска класа: A++
 • 13 стандардни сетови (SpaceComfort)
 • Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,5 × 55,8 cm

20.990 ден 24.990 ден

 • Енергетска класа: A++
 • Максимална температура на влезната вода: 60 °C
 • Тип на мотор: Асинхрон еднофазен мотор
 • Индикатор на одбраната програма
 • On/Off индикатор
 • Температура на миење: 60, 44, 40 °C
 • 5 програми: Брзa програмa; Интензивно миење; Економична програма;
 • Накиснување; Daily wash
 • Референтна програма: 3
 • 13 стандардни сетови (SpaceComfort)
 • Функција за таблета 3 во 1
 • Индикатор на одбраната програма
 • Можност за монтажа на декоративна врата: Можност како додаток
 • Одложен старт 3/6/9h
 • Број на корпи: 2
 • Систем на горната корпа: Рачно нагодување
 • Преклопувачки носачи за чинии во долната корпа
 • Нивоа на прскање: 4
 • Распрснувачи: 2
 • Самочистечки филтер
 • Заштита од прелевање: Целосен AquaStop
 • Сервисна дијагностика
 • Внатрешност од не’рѓосувачки челик
 • Потрошувачка на вода: 11 l
 • Потрошувачка на енергија за нормалнa програмa: 0,94 kWh
 • Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено
 • домаќинство: 3.080 l
 • Бучност: 47 dB(A)re1pW
 • Регулирање на висината: 50 mm
 • Приклучна моќ(V): 230 V
 • Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,5 × 55,8 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 65,6 × 85,5 × 67,5 cm
 • Мерки за вградување: 60 × 82 × 56 cm
 • Нето тежина на апаратот: 36,1 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 39,1 kg
 • Приклучна моќ: 1.850 W
 • Осигурувач: 10 A
Бренд

Инвертер мотор

Не

Ширина

60cm

Енергетска класа: A++
Максимална температура на влезната вода: 60 °C
Тип на мотор: Асинхрон еднофазен мотор
Индикатор на одбраната програма
On/Off индикатор
Температура на миење: 60, 45, 35 °C
5 програми: Брзa програмa; Интензивно миење; Економична програма;
Накиснување; Daily wash
Референтна програма: 3
12 стандардни сетови
Функција за половично полнење
Функција за таблета 3 во 1
Индикатор на одбраната програма
Звучен сигнал за крај на миењето
Можност за монтажа на декоративна врата: Можност како додаток
Број на корпи: 2
Систем на горната корпа: Рачно нагодување
Преклопувачки носачи за чинии во долната корпа
Нивоа на прскање: 4
Распрснувачи: 2
Самочистечки филтер
Заштита од прелевање: Целосен AquaStop
Сервисна дијагностика
Внатрешност од не’рѓосувачки челик
Потрошувачка на вода: 11 l
Потрошувачка на енергија за нормалнa програмa: 9 kWh
Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено
домаќинство: 3.080 l
Бучност: 49 dB(A)re1pW
Регулирање на висината: 50 mm
Приклучна моќ(V): 230 V
Димензии (ШxВxД): 59..80 × 81..50 × 55 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64..50 × 89 × 64..50 cm
Мерки за вградување: 60 × 82 × 56 cm
Нето тежина на апаратот: 33 kg
Бруто тежина на апаратот: 395 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 49 W
Приклучна моќ: 1.760 W
Осигурувач: 10 A