-7%
, ,

GORENJE GV520E15

Gorenje

  • Енергетска класа:A++
  • Број на стандардни сетови:9 pcs
  • Димензии (ШxВxД): 44,8 × 81,5 × 55,8 cm

20.490 ден 21.990 ден

Енергетска класа:A++ (A-20%)

Ефикасност

Потрошувачка на вода:9 l
Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство:2520 l
Максимална температура на влезната вода:60 °C
Потрошувачка на енергија за нормалнa програмa:0.705 kWh

Управување

Индикатор за крај на миење
Звучен сигнал
Функција за таблета 3 во 1

Програми

Брзa програмa
Интензивно миење
Накиснување
Економична програма
1 час миење
Температура на миење (°C):65/60/45/35
Бренд

Инвертер мотор

Не

Ширина

45cm