-7%
, ,

GORENJE GV642E90

Gorenje

 • Енергетска класа: A++
 • Број на стандардни сетови:13pcs
 • Димензии: 59,8 × 81,6 × 55,5 cm

21.490 ден 22.990 ден

 • Енергетска класа: A++
 • Максимална температура на влезната вода: 60 °C
 • Тип на мотор: Асинхрон еднофазен мотор
 • Индикатор на одбраната програма
 • Управување: Контрола со допир (TouchControl)
 • Температура на миење: 40, 55, 60, 65, 70 °C
 • Референтна програма: 1
 • Капацитет: 13 стандардни сетови (SpaceComfort)
 • Меморирање на сопствени програми
 • Програма SpeedWash
 • Функција за таблета 3 во 1
 • Индикатор на одбраната програма
 • Индикатор за завршен циклус на перење: Светлосно-звучен сигнал
 • Информациски прикажувач: Индикатор за преостанато време
 • Одложен старт 0-24 часа
 • Број на корпи: 2
 • Систем на горната корпа: Мултиклак
 • Преклопувачки носачи за чинии во долната корпа
 • Нивоа на прскање: 4
 • Распрснувачи: 2
 • Самочистечки филтер
 • Долна корпа: Широка мрежа; Преклопувачки/делив заден држач;
 • Корпа за кујнски прибор
 • Заштита од прелевање: Целосен AquaStop
 • Сервисна дијагностика
 • Внатрешност од не’рѓосувачки челик
 • Потрошувачка на вода: 11 l
 • Потрошувачка на енергија за нормалнa програмa: 0,92 kWh
 • Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство: 3.080 l
 • Бучност: 47 dB(A)re1pW
 • Регулирање на висината: 70 mm
 • Материјал на прскалката: Пластика
 • Димензии (ШxВxД): 59,8 × 81,6 × 55,5 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 65,6 × 88,9 × 68,2 cm
 • Нето тежина на апаратот: 31 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 36 kg
 • Приклучна моќ: 1.900 W
 • Осигурувач: 10 A
Бренд

Ширина

60cm

Инвертер мотор

Не