-4%
, ,

GORENJE GV643D90

Gorenje

 • Енергетска класа: A++
 • Број на стандардни сетови:16pcs
 • Димензии: 59,8×81,6×55,5cm

24.990 ден 25.990 ден

 • Енергетскакласа:A+++
 • Максимална температура на влезната вода:60°C
 • Тип на мотор:Асинхронеднофазен мотор
 • Индикатор на одбраната програма
 • Управување:Контрола со допир(TouchControl)
 • Температура на миење:40,55,60,65,70°C
 • Референтна програма:1
 • Капацитет:16 стандардни сетови
 • Меморирање насопствени програми
 • Автоматскa програмa Програма SpeedWash
 • Автоматско отворање на вратата(TotalDry)
 • Функција за таблета 3 во 1 .
 • Индикатор на одбраната програма
 • Индикатор за завршен циклус на перење:Светлосно-звучен сигнал
 • Информациски прикажувач: Индикатор за преостанато време
 • Одложен старт 0-24часа
 • Број на корпи:3
 • Систем на горната корпа:Мултиклак
 • Преклопувачки носачи за чинии во долната корпа
 • Нивоа на прскање:5
 • Распрснувачи:3
 • Самочистечки филтер
 • Долнакорпа:Широка мрежа;Преклопувачки/делив заден држач
 • Заштита од прелевање:ЦелосенAquaStop
 • Сервисна дијагностика
 • Внатрешност од не’рѓосувачкичелик
 • Потрошувачка на вода:11l
 • Потрошувачка на енергија за нормалнa програмa:0,87kWh
 • Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство:3.080l
 • Бучност:45dB(A)re1pW
 • Регулирање на висината:70mm
 • Материјална прскалката:Пластика
 • Димензии(ШxВxД):59,8×81,6×55,5cm
 • Димензии на амбалажата(ШxВxД):65,6×88,9×68,2cm
 • Нето тежина на апаратот:32kg
 • Бруто тежина на апаратот:37kg
 • Приклучна моќ:1.900W
 • Осигурувач:10A
Бренд

Ширина

60cm

Инвертер мотор

Не