-13%
, ,

Gorenje H45W

Gorenje

Подобрена влажност во просторијата
Капацитет на резервоарот: 4,5 l
Ultra sonic технологија
Пареа: Ладна пареа
Површина: 20 m²
Димензии (ШxВxД): 17 × 35 × 17 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 22,2 × 39 × 22,2 cm
Нето тежина на апаратот: 1,2 kg
Бруто тежина на апаратот: 1,6 kg
Приклучна моќ: 23 W

2.590 ден 2.990 ден

Подобрена влажност во просторијата
Капацитет на резервоарот: 4,5 l
Ultra sonic технологија
Пареа: Ладна пареа
Модерен дизајн
Бела
Површина: 20 m²
Куќиште: Пластично
Бучност: 38 dB(A)re1pW
Димензии (ШxВxД): 17 × 35 × 17 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 22,2 × 39 × 22,2 cm
Нето тежина на апаратот: 1,2 kg
Бруто тежина на апаратот: 1,6 kg
Приклучна моќ: 23 W

Бренд