-18%
, ,

Gorenje H50W

Gorenje

 • Овлажнувач на воздух  Површина: 20 m²
 • Ultra sonic технологија  Пареа: Ладна пареа
 • Логично управување (Smart control)

4.090 ден 4.990 ден

 • Подобрена влажност во просторијата
 • Подобрен квалитет на воздухот
 • Капацитет на резервоарот: 5 l
 • Ultra sonic технологија
 • Антибактериски филтер
 • Пареа: Ладна пареа
 • Модерен дизајн
 • Мерач на влажноста во просторијата
 • Контрола на влажност: 40-70
 • Логично управување (Smart control)
 • Прегледен ЛЕД дисплеј
 • Бела
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Автоматско исклучување за дополнителна сигурност
 • Површина: 20 m²
 • Куќиште: Пластично
 • Бучност: 38 dB(A)re1pW
 • Должина на приклучен кабел: 1,5 m
 • Димензии (ШxВxД): 17 × 38,7 × 17 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 22,5 × 42,7 × 21,5 cm
 • Нето тежина на апаратот: 1,6 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 2,1 kg
 • Приклучна моќ: 26 W
Бренд