,

GORENJE HBC561QW

Gorenje

 •  Моќност на моторот (max): 560 W
 •  DC мотор за економична употреба и долготрајност
 •  Капацитет на садот за мешање и месење: 0,5 l

2.690 ден

 • Моќност на моторот (max): 560 W
 • DC мотор за економична употреба и долготрајност
 • Тивка работа (SilentPower)
 • Лесно чистење
 • Вклучување со притискање на копче
 • Пулсно работење за пократки циклуси на мешање
 • Прицврстување со навртување
 • Едноставна употреба
 • Пригоден за подготовка на каши
 • Додаток блендер: Додаток за сецкање, Сад за миксање
 • Капацитет на садот за мешање и месење: 0,5 l
 • Скала за мерење на садот за совршено точно дозирање
 • Двојно сечило
 • Куќиште: Пластика + метал
 • Боја: Бела боја
 • Должина на приклучен кабел: 1,1 m
 • Димензии (ШxВxД): 5,1 × 36 × 5,1 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 17 × 24,5 × 11 cm
 • Нето тежина на апаратот: 0,6 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 0,9 kg
 • Приклучна моќ: 500 W
Бренд

Моќност

560 W