,

GORENJE HC10GD

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


  • Приклучна моќ: 40 W
  • Боја : Црна

1.590 ден

Кабел кој се ротира 360°
Ладен врв
Куќиште: Пластично
AC мотор за сигурно работење
Заштина од прегревање
Должина на приклучен кабел :1800 mm
Ширина:325 mm
Висина:75 mm
Нето тежина на апаратот:0.5 kg
Длабочина:50 mm
Приклучна моќ: 40 W
Приклучна моќ(V): 110-240 V

Бренд

Боја

Црна