,

Gorenje HD213GG

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


Приклучна моќ: 2.100 W
Приклучна моќ(V): 220-240 V
Должина на приклучен кабел: 1,8 m
Димензии (ШxВxД): 17,5 × 29 × 9 cm

1.490 ден

Нема на залиха

Дополнителна нега со јонизатор
Копче за ладен воздух
Филтер кој се отстранува
Moжност за закачување
Едноставна механичка контрола
Регулација на брзината: 3
Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
Куќиште: Пластичнo
Тип на моторот: DC мотор за заштеда на енергија и долготрајна употребa
Приклучна моќ: 2.100 W
Приклучна моќ(V): 220-240 V
Должина на приклучен кабел: 1,8 m
Димензии (ШxВxД): 17,5 × 29 × 9 cm

Бренд

Боја

Црна

Дополнителна нега со јонизатор
Копче за ладен воздух
Филтер кој се отстранува
Moжност за закачување
Едноставна механичка контрола
Регулација на брзината: 3
Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
Куќиште: Пластично
Тип на моторот: DC мотор за заштеда на енергија и долготрајна употреба
Приклучна моќ: 2.100 W
Приклучна моќ(V): 220-240 V
Должина на приклучен кабел: 1,8 m