-8%
,

GORENJE JC805EII

Gorenje

Моќност на моторот (max): 800 W
Број на брзини за лесно ракување: 2
Лесно чистење

3.690 ден 3.990 ден

Бренд

Моќност

800 W

Моќност на моторот (max): 800 W
Не’рѓосувачки челик
Филтер од фина мрежа
Можност да се стави цело овошје
Лесно чистење
Автоматско исфрлање на пулпа
On/off копче и копче за регулирање на вртежите
Регулација на брзината
Број на брзини за лесно ракување: 2
Капак за заштита од прашина
Четка за лесно чистење
Вакумски ногарки за совршена стабилност
Сигурносен прекинувач за совршена безбедност
Волумен на садот за пулпа: 15 l
Куќиште: Пластика + метал
Боја: Инокс
Моќност на моторот (max): 800 W
XL отвор за дозирање
Димензии (ШxВxД): 29 × 39..80 × 21 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 31 × 41 × 22..50 cm
Нето тежина на апаратот: 37 kg
Бруто тежина на апаратот: 45 kg
Приклучна моќ: 800 W