,

GORENJE JC900E

Gorenje

Моќност на моторот (max): 900 W
Број на брзини за лесно ракување: 2
Лесно чистење

4.790 ден

Моќност на моторот (max): 900 W
Не’рѓосувачки челик
Филтер од фина мрежа
Можност да се стави цело овошје
Лесно чистење
Автоматско исфрлање на пулпа
Систем против капење
On/off копче и копче за регулирање на вртежите
Регулација на брзината
Број на брзини за лесно ракување: 2
Капак за заштита од прашина
Четка за лесно чистење
Вакумски ногарки за совршена стабилност
Сигурносен прекинувач за совршена безбедност
Пластична брава
Волумен на садот за пулпа: 1,5 l
Куќиште: Пластика + метал
Боја: Инокс
Моќност на моторот (max): 900 W
XXL отвор за дозирање
Димензии (ШxВxД): 30 × 40 × 21 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 33,7 × 41,8 × 22,6 cm
Нето тежина на апаратот: 4 kg
Бруто тежина на апаратот: 4,9 kg
Приклучна моќ: 900 W

Бренд

Моќност

900 W

Моќност на моторот (max): 900 W
Не’рѓосувачки челик
Филтер од фина мрежа
Можност да се стави цело овошје
Лесно чистење
Автоматско исфрлање на пулпа
Систем против капење
On/off копче и копче за регулирање на вртежите
Регулација на брзината
Број на брзини за лесно ракување: 2
Капак за заштита од прашина
Четка за лесно чистење
Вакумски ногарки за совршена стабилност
Сигурносен прекинувач за совршена безбедност
Пластична брава
Волумен на садот за пулпа: 1,5 l
Куќиште: Пластика + метал
Боја: Инокс
Моќност на моторот (max): 900 W
XXL отвор за дозирање
Димензии (ШxВxД): 30 × 40 × 21 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 33,7 × 41,8 × 22,6 cm
Нето тежина на апаратот: 4 kg
Бруто тежина на апаратот: 4,9 kg
Приклучна моќ: 900 W