-18%
,

GORENJE K15DWS

Gorenje

 • 1,5 литри,
 • Моќност на грејачот: 1850 – 2200 W,
 • Заштита од прегревање и од работа без вода за безбедна употреба и подолг век на траење на апаратот

1.790 ден 2.190 ден

 • Големина на садот: 1,5 l
 • Ротација 360°
 • Автоматско исклучување
 • Двојно дно
 • Лесно чистење
 • Strix термостат
 • On/Off Копче
 • Бела
 • Копче за отварање на капакот
 • Филтер против бигор
 • Простор за сместување на кабелот
 • Основа
 • Заштита од прегревање
 • Сигурносен систем
 • Боја: Инокс
 • Должина на приклучен кабел: 0,7 m
 • Димензии (ШxВxД): 23,1 × 24 × 15,8 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 21,8 × 19,2 × 26,6 cm
 • Нето тежина на апаратот: 1,2 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 1,4 kg
 • Приклучна моќ: 2.200 W
Бренд

Моќност

2200W