-16%
,

GORENJE K15DWW

Gorenje

 • 1,5 литри,
 • Моќност на грејачот: 1850 – 2200 W,
 • Заштита од прегревање и од работа без вода за безбедна употреба и подолг век на траење на апаратот

1.590 ден 1.890 ден

 • Големина на садот: 1,5 l
 • Ротација 360°
 • Двојно дно
 • Strix термостат
 • On/Off Копче
 • Бела
 • Копче за отварање на капакот
 • Простор за сместување на кабелот
 • Основа
 • Заштита од прегревање
 • Сигурносен систем
 • Должина на приклучен кабел: 0,7 m
 • Димензии (ШxВxД): 23 × 25,2 × 15,9 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 22 × 24,8 × 20,4 cm
 • Нето тежина на апаратот: 1,1 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 1,3 kg
 • Приклучна моќ: 2.200 W
Бренд

Моќност

2200W