-8%

GORENJE KR1800SDP

Gorenje

  • Променливи двострани плочи
  • Алуминиум
  • Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати
  • Ребраста плоча за печење
  • Плочи обложени со тефлон од двете страни
  • Конвенционален грејач
  • Прилагодување на висината
  • Складирање во вертикална позиција
  • Температурни нивоа: 4
  • Број на нивоа на печење: 4
  • Отворено – затворено
  • Индикатор за температура
  • Регулирање на температурата
  • Портокалова
  • Едноставно печење
  • Рачка за носење
  • Флексибилна шарка
  • Куќиште: Лакирана површина
  • Ширина на зоната за печење: 34 cm
  • Длабочина на зоната за печење: 23 cm
  • Должина на приклучен кабел: 0,9 m
  • Димензии (ШxВxД): 37,5 × 13,5 × 31,5 cm
  • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 44,5 × 14,5 × 38,5 cm
  • Нето тежина на апаратот: 4 kg
  • Бруто тежина на апаратот: 4,5 kg
  • Приклучна моќ: 1.800 W

3.590 ден 3.890 ден

Бренд

Тостер / Скара

Тостер

 • Променливи двострани плочи
 • Алуминиум
 • Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати
 • Ребраста плоча за печење
 • Плочи обложени со тефлон од двете страни
 • Конвенционален грејач
 • Прилагодување на висината
 • Складирање во вертикална позиција
 • Температурни нивоа: 4
 • Број на нивоа на печење: 4
 • Отворено – затворено
 • Индикатор за температура
 • Регулирање на температурата
 • Портокалова
 • Едноставно печење
 • Рачка за носење
 • Флексибилна шарка
 • Куќиште: Лакирана површина
 • Ширина на зоната за печење: 34 cm
 • Длабочина на зоната за печење: 23 cm
 • Должина на приклучен кабел: 0,9 m
 • Димензии (ШxВxД): 37,5 × 13,5 × 31,5 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 44,5 × 14,5 × 38,5 cm
 • Нето тежина на апаратот: 4 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 4,5 kg
 • Приклучна моќ: 1.800 W