-27%
,

GORENJE KT05LBW

Gorenje

 • Стаклена површина на вагата
 • Мерни единици: g, ML

990 ден 1.350 ден

 • Кујнска вага
 • Електронска
 • Стаклена површина на вагата
 • Модерен дизајн
 • Мерни единици: g, ML
 • Прецизно мерење
 • Функција Тара
 • Моментален приказ на тежината на дисплејот
 • Калено стакло
 • Лесно чистење
 • Едноставно управување на допир
 • Прегледен ЛЕД дисплеј
 • Автоматско исклучување за дополнителна сигурност
 • Боја: Бела боја
 • Батерии: 2 X AAA
 • Димензии (ШxВxД): 16 × 21 × 1,9 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 19,4 × 24,6 × 3,1 cm
 • Нето тежина на апаратот: 0,5 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 0,6 kg
Бренд

Капацитет(kg)

5kg

  • Капацитет:5кг;
   Точност до 1 гр.;
   Голем LCD екран;
   Рачно или автоматско исклучување;
   Тајмер ;
   Аларм;
   Автоматско поставување на нула