,

GORENJE KVE KM 11

Gorenje

 

  • Димензии на мијалникот:ф 47cm
  • Длабочина на коритото: 20 cm
  • Автоматски сифон вклучен во комплетот

 

7.990 ден

Бренд

Боја

Бела

 

  • Димензии на мијалникот:ф 47cm
  • Длабочина на коритото: 20 cm
  • Автоматски сифон вклучен во комплетот