-13%

GORENJE KVE KM 11

Gorenje

 

  • Димензии на мијалникот:ф 47cm
  • Длабочина на коритото: 20 cm
  • Автоматски сифон вклучен во комплетот

 

6.990 ден 7.990 ден

Бренд

Боја

БЕЖ

 

  • Димензии на мијалникот:ф 47cm
  • Длабочина на коритото: 20 cm
  • Автоматски сифон вклучен во комплетот