-20%
,

GORENJE KVE KM 21

Gorenje

  • Димензии на мијалникот: 86,0 х 50,0 cm
  • Длабочина на коритото: 18,5 cm
  • Димензија на коритото: 40,0 х 43,0 см
  • Автоматски сифон вклучен во комплетот

8.790 ден 10.990 ден

Бренд

Боја

БЕЖ

Ширина

86cm

  • Димензии на мијалникот: 86,0 х 50,0 cm
  • Длабочина на коритото: 18,5 cm
  • Димензија на коритото: 40,0 х 43,0 см
  • Автоматски сифон вклучен во комплетот