GORENJE KVE KM 45

Gorenje

  • Димензии на мијалникот: 65,0 х 50,0 cm
  • Длабочина на коритото: 19,0 cm
  • Димензија на коритото: 34,7 х 43,3 см
  • Автоматски сифон вклучен во комплетот

10.490 ден

Бренд

Боја

БЕЖ

Ширина

65cm

  • Димензии на мијалникот: 65,0 х 50,0 cm
  • Длабочина на коритото: 19,0 cm
  • Димензија на коритото: 34,7 х 43,3 см
  • Автоматски сифон вклучен во комплетот