,

GORENJE MG1602W

Gorenje

 • Моќност на моторот (max): 1.600 W
 • Капацитет на мелење: 1,9 kg/min

4.790 ден

 • Моќност на моторот (max): 1.600 W
 • Капацитет на мелење: 1,9 kg/min
 • Лесно чистење
 • Метално куќиште
 • Управување: Механичко
 • On/Off Копче
 • Реверзибилна функција
 • Додатоци за мелење месо: 2
 • Потиснувач
 • Сад: Пластика
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
 • Безбедносна склопка
 • Моментално запирање на моторот
 • Куќиште: Пластика + метал
 • Диjаметар на диск: 54 mm
 • Големина на диск 1: 3 mm
 • Големина на диск 2: 8 mm
 • Должина на приклучен кабел: 1,1 m
 • Димензии (ШxВxД): 23 × 18 × 23 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 28,5 × 23 × 22,5 cm
 • Нето тежина на апаратот: 2,2 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 2,9 kg
 • Приклучна моќ: 250 W
Бренд