,

GORENJE MG1800SJW

Gorenje

 • Моќност:1800 W
 • Капацитет на мелење: 2,2 kg/min
 • Додатоци за мелење месо: 2

6.590 ден

Бренд

 • Моќност на моторот (max): 1.800 W
  Капацитет на мелење: 2,2 kg/min
  Лесно чистење
  Метално куќиште
  Управување: Механичко
  On/Off Копче
  Реверзибилна функција
  Додатоци за мелење месо: 2
  Додатоци за подготовка на сок, колбаси и колачи: 1
  Простор за сместување на кабелот
  Гумени ногарки за стабилност
  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
  Куќиште: Пластика + метал
  Должина на приклучен кабел: 1,3 m
  Димензии (ШxВxД): 30,6 × 29 × 20 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 42,6 × 32,6 × 26 cm
  Нето тежина на апаратот: 4,2 kg
  Бруто тежина на апаратот: 6,5 kg
  Приклучна моќ: 500 W