,

GORENJE MG1802SJW

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност на моторот (max): 1.800 W
 • Капацитет на мелење: 2,1 kg/min

6.590 ден

 • Моќност на моторот (max): 1.800 W
 • Капацитет на мелење: 2,1 kg/min
 • Лесно чистење
 • Метално куќиште
 • Управување: Механичко
 • On/Off Копче
 • Реверзибилна функција
 • Соковник
 • Додатоци за мелење месо: 2
 • Додатоци за подготовка на сок, колбаси и колачи: 1
 • Потиснувач
 • Сад: Пластика
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
 • Безбедносна склопка
 • Моментално запирање на моторот
 • Куќиште: Пластика + метал
 • Диjаметар на диск: 54 mm
 • Големина на диск 1: 3 mm
 • Големина на диск 2: 8 mm
 • Должина на приклучен кабел: 1,1 m
 • Димензии (ШxВxД): 30,6 × 29 × 20 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 40,6 × 21 × 31,4 cm
 • Нето тежина на апаратот: 3,9 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 4,7 kg
 • Приклучна моќ: 350 W
Бренд