, ,

GORENJE MMC1000XE

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност на моторот (max): 1.000 W
 • AC мотор за сигурно работење
 • Мек старт на моторот (SoftStart)
 • Безбедно за миење во машина за садови за лесно и ефикасно чистење
 • Тивка работа (SilentPower)
 • 3D мешање

12.990 ден

 • Моќност на моторот (max): 1.000 W
 • AC мотор за сигурно работење
 • Мек старт на моторот (SoftStart)
 • Безбедно за миење во машина за садови за лесно и ефикасно чистење
 • Тивка работа (SilentPower)
 • 3D мешање
 • Лесно чистење
 • On/off копче и копче за регулирање на вртежите
 • Број на брзини за лесно ракување: 7
 • Автоматска регулација на вртежите за целосно прилагодување на смесата
 • Додатоци за кујнскиот робот: за месење тесто, за мешање, Маталка за шлаг
 • Капацитет на садот за мешање и месење: 5 l
 • Отвор за додавање состојки
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
 • Сигурносен прекинувач за совршена безбедност
 • Заштита од автоматско вклучување за поголема сигурност во кујната
 • Заштитен капак
 • Заштитени погонски делови
 • Заклучување на моторот за дополнителна сигурност
 • Куќиште: Алуминиум
 • Боја: Црна
 • Преносен материјал: Метал
 • Должина на приклучен кабел: 1,0 m
 • Димензии (ШxВxД): 36 × 37,2 × 27 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 42,8 × 40 × 25,8 cm
 • Нето тежина на апаратот: 6,7 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 7,9 kg
 • Приклучна моќ: 1.000 W
Моќност

1000W

Бренд