-6%
, ,

Gorenje MMC700W

Gorenje

 • Кујнски робот
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 6
 • AC мотор за сигурно работење
 • Капацитет на садот за мешање и месење: 4 l

7.990 ден 8.490 ден

 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • AC мотор за сигурно работење
 • Мек старт на моторот (SoftStart)
 • Безбедно за миење во машина за садови за лесно и ефикасно чистење
 • 3D мешање
 • Лесно чистење
 • On/off копче и копче за регулирање на вртежите
 • Број на брзини за лесно ракување: 6
 • Автоматска регулација на вртежите за целосно прилагодување на смесата
 • Додатоци за кујнскиот робот: за месење тесто, за мешање, Маталка за шлаг
 • Капацитет на садот за мешање и месење: 4 l
 • Отвор за додавање состојки
 • Вакумски ногарки за совршена стабилност
 • Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
 • Сигурносен прекинувач за совршена безбедност
 • Заштита од автоматско вклучување за поголема сигурност во кујната
 • Заштитен капак
 • Заштитени погонски делови
 • Заклучување на моторот за дополнителна сигурност
 • Боја: Бела боја
 • Должина на приклучен кабел: 1,4 m
 • Димензии (ШxВxД): 34,5 × 30,4 × 21,5 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 38,8 × 36 × 29,8 cm
 • Нето тежина на апаратот: 4,7 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 6,1 kg
 • Приклучна моќ: 600 W
Моќност

700 W

Бренд