GORENJE MO20A3B

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


  • Moќност : 800 W
  • Волумен: 20 l

6.261 ден

Бренд

Боја

Црна

Боја: Црна
Лакирана
Врата: Стакло
Материјал на челната плоча: Пластика
Начин на отварање на вратата: Копче
Отвoрање на врата: Лево
Волумен: 20 l
Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5
Максимална моќност на микробрановата: 800 W
Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна
технологија (HVT)
Начин на распределба на микробрановите: Ротирачка чинија
Електронско управување
Начин на управување: Копче, Копче
Дисплеј за прикажување на времето
Паметно управување
Можност за исклучување на екранот
Звучен сигнал: Можност за исклучување (Off option)
Часовен опсег (min): 60 min
Комбинирано греење: Микробранови
Брзо и автоматско одмрзнување (За време и тежина)
AquaClean функција
Автоматско мени
Број на меморирани програми: 11
Дефиниран старт на готвење
Заклучување за заштита од деца
Сигурносен прекинувач
Ротирачка стаклена чинија
Димензија на ротирачката чинија: 270 cm
Димензии (ШxВxД): 45..10 × 25..70 × 34..30 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 48..20 × 29..40 × 38..60 cm
Нето тежина на апаратот: 108 kg
Бруто тежина на апаратот: 125 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
Приклучна моќ: 1.280 W
Осигурувач: 8 A