-6%

GORENJE MO20A4X

Gorenje

  • Moќност : 800 W
  • Волумен: 20 l

6.590 ден 6.990 ден

Бренд

Боја

Сива

Боја: Метал
Лакирана
Врата: Стакло
Материјал на челната плоча: Инокс
Начин на отварање на вратата: Копче
Отвoрање на врата: Лево
Волумен: 20 l
Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5
Максимална моќност на микробрановата: 800 W
Број на инфра греjачи: 1
Јачина на инфра грејачот (грил): 1.000 W
Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна
технологија (HVT)
Начин на распределба на микробрановите: Ротирачка чинија
Електронско управување
Начин на управување: Копче, Копче
Дисплеј за прикажување на времето
Паметно управување
Можност за исклучување на екранот
Звучен сигнал: Можност за исклучување (Off option)
Часовен опсег (min): 60 min
Начини на загревање:
Број на комбинирани опции на загревање: 2
Број на програми со грил: 1
Комбинирано греење: Микробранови + грил
Брзо и автоматско одмрзнување (За време и тежина)
AquaClean функција
Автоматско мени
Број на меморирани програми: 11
Дефиниран старт на готвење
Заклучување за заштита од деца
Сигурносен прекинувач
Ротирачка стаклена чинија
Димензија на ротирачката чинија: 270 cm
Решетка за скара
Начин на загревање: Кварцно
Димензии (ШxВxД): 45..10 × 25..70 × 34..30 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 48..20 × 29..40 × 38..60 cm
Нето тежина на апаратот: 113 kg
Бруто тежина на апаратот: 131 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
Приклучна моќ: 1.280 W
Осигурувач: 8 A