-5%

GORENJE MO20E1B

Gorenje

  • Mоќност: 800 W
  • Волумен: 20 l

5.690 ден 5.990 ден

Бренд

Боја

Црна

Боја: Црна
Лакирана
Врата: Стакло
Материјал на челната плоча: Пластика
Начин на отварање на вратата: Копче
Отвoрање на врата: Лево
Волумен: 20 l
Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5
Максимална моќност на микробрановата: 800 W
Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна
технологија (HVT)
Начин на распределба на микробрановите: Ротирачка чинија
Механичко управување
Начин на управување: Копче
Часовен опсег (min): 35 min
Комбинирано греење: Микробранови
Временско
AquaClean функција
Сигурносен прекинувач
Ротирачка стаклена чинија
Димензија на ротирачката чинија: 270 cm
Димензии (ШxВxД): 45..10 × 25..70 × 34..30 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 48..20 × 29..40 × 38..60 cm
Нето тежина на апаратот: 109 kg
Бруто тежина на апаратот: 126 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 5 W
Приклучна моќ: 1.280 W
Осигурувач: 8 A