GORENJE MO20S4BC

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


Моќност : 700 W
Волумен: 20 l

6.990 ден

 • Боја: Црна
 • ECO Email (рерна и плехови)
 • Врата: Стакло
 • Материјал на челната плоча: Пластика
 • Начин на отварање на вратата: Рачка
 • Отвoрање на врата: Лево
 • Волумен: 20 l
 • Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5
 • Максимална моќност на микробрановата: 700 W
 • Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна технологија (HVT)
 • Електронско управување
 • Начин на управување: Копче, Копче
 • Дисплеј за прикажување на времето
 • Можност за исклучување на екранот
 • Звучен сигнал: Можност за исклучување (Off option)
 • Часовен опсег (min): 60 min
 • Комбинирано греење: Микробранови
 • Брзо и автоматско одмрзнување (За време и тежина)
 • AquaClean функција
 • Автоматско мени
 • Број на меморирани програми: 11
 • Димензии (ШxВxД): 45 × 26 × 34 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 49 × 28,7 × 36 cm
 • Нето тежина на апаратот: 13,8 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 15,1 kg
 • Приклучна моќ: 1.150 W
Категорија:
Бренд

Боја

Црна