-16%
, ,

GORENJE NRK6191EW4

Gorenje

 • Нето капацитет: 302L(203L/99L)
 • Димензии: 60×185×59.2 cm
 • Енергетска класа:  A+

24.490 ден 28.990 ден

 • Енергетска класа: A+
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm
 • Врата: Метална врата
 • Боја: Бела
 • Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
 • Прилагодливи ногарки: 2
 • Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60 cm
 • Климатска класа: SN, N, ST, T
 • 1 компресор
 • Вкупен бруто/нето капацитет: 320 / 302 l
 • Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 210 / 203 l
 • Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 110 / 99 l
 • Капацитет на замрзнување: 12 kg/24h
 • Издржливост при прекин на електрична енергија: 17 h
 • Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
 • Аларм за отворена врата
 • Индикатор за температура: Дигитален индикатор за регулирање на температурата на ладилникот
 • Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот дел: бел сигнал
 • NoFrost Plus
 • IonAir со Multiflow 360° функција
 • CrispZone фиока за зеленчук
 • Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)
 • Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
 • Штедлива програма (EcoMode)
 • ЛЕД осветлување на кровот
 • 4 стаклени полици
 • Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња без држач
 • Полици на вратата на ладилникот: 2 SimpleSlide полици прилагодливи по висина, 1 горна полица
 • прилагодлива по висина
 • Флексибилен сад за јајца (8×)
 • SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)
 • Простор за замрзнување: 3 фиоки
 • 1 класичен сад за лед
 • Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,84 kWh
 • Бучност: 38 dB(A)re1pW
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 70 cm
 • Нето тежина на апаратот: 57 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 59 kg
 • Приклучна моќ: 90 W
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A+