, ,

GORENJE NRK6192AC4

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


Енергетска класа: A++
Вкупен бруто/нето капацитет: 320 / 302 l
Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm

 

32.990 ден

Енергетска класа: A++
Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm
Врата: Емајлиран челик
Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
Ногарки: 2
Прилагодливи ногарки: 2
Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60
cm
Климатска класа: SN, N, ST, T
1 компресор
Вкупен бруто/нето капацитет: 320 / 302 l
Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 210 / 203 l
Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 110 / 99 l
Капацитет на замрзнување: 12 kg/24h
Издржливост при прекин на електрична енергија: 17 h
Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
Аларм за отворена врата
Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот
дел: бел сигнал
NoFrost Plus
IonAir со Multiflow 360° функција
CrispZone фиока со контрола на влажноста: голема фиока за зеленчук
со регулација на влажноста
Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)
Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
Штедлива програма (EcoMode)
ЛЕД осветлување на кровот
4 стаклени полици
Држач за шишиња
Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач
Полици на вратата на ладилникот: 2 полици на вратата
Флексибилен сад за јајца (8×)
Convert FreshZone
SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)
Простор за замрзнување: 3 фиоки
Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,66 kWh
Бучност: 38 dB(A)re1pW
Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 70 cm
Нето тежина на апаратот: 59 kg
Бруто тежина на апаратот: 61 kg
Приклучна моќ: 70 W
Осигурувач: 10 A

Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A++

Енергетска класа: A++
Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm
Врата: Емајлиран челик
Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
Ногарки: 2
Прилагодливи ногарки: 2
Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60
cm
Климатска класа: SN, N, ST, T
1 компресор
Вкупен бруто/нето капацитет: 320 / 302 l
Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 210 / 203 l
Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 110 / 99 l
Капацитет на замрзнување: 12 kg/24h
Издржливост при прекин на електрична енергија: 17 h
Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
Аларм за отворена врата
Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот
дел: бел сигнал
NoFrost Plus
IonAir со Multiflow 360° функција
CrispZone фиока со контрола на влажноста: голема фиока за зеленчук
со регулација на влажноста
Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)
Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
Штедлива програма (EcoMode)
ЛЕД осветлување на кровот
4 стаклени полици
Држач за шишиња
Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач
Полици на вратата на ладилникот: 2 полици на вратата
Флексибилен сад за јајца (8×)
Convert FreshZone
SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)
Простор за замрзнување: 3 фиоки
Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,66 kWh
Бучност: 38 dB(A)re1pW
Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 70 cm
Нето тежина на апаратот: 59 kg
Бруто тежина на апаратот: 61 kg
Приклучна моќ: 70 W
Осигурувач: 10 A