-12%
, ,

GORENJE NRK619EAXL4WD

Gorenje

 • Нето капацитет:  300L(207L/93L)
 • Димензии: 60×185× 59,2 cm
 • Eнергетска класа : A++

28.990 ден 32.990 ден

 • Комбиниран фрижидер
 • Енергетска класа: A++,
 • Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)
 • Вкупен нето капацитет: 302 l,
 • Начин на поставување: Самостоен,
 • Боја на апаратот сива
 • Ширина: 595mm, Висина: 1860 mm

Ефикасност

 • Вкупен нето капацитет:300 l
 • Вкупен бруто капацитет:323 l
 • Волумен на разладниот дел: нето:207 l
 • Волумен на разладниот дел: бруто:215 l
 • Волумен на замрзнувачкиот дел: нето:93 l
 • Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто:108 l
 • Капацитет на замрзнување (24h):9 kg
 • Потрошувачка на енергија kWh/24h:0.617 kWh
 • Издржливост при прекин на електрична енергија:16 h
 • Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство:225kWh

Управување

 • ЛЕД дисплеј
 • Начин на управување: Електронско управување позади вратата
 • Индикатор за отворена врата: Аларм за отворена врата
 • Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот дел: бел сигнал
 • Премногу висока температура во делот за замрзнување: Гласовен аларм и бело светло
 • Одмрзнување: Автоматски
 • Одмрзнување на зaмрзнувачот: Автоматски

Карактеристики

 • Брзо ладење
 • ЛЕД дисплеј
 • Електронско управување на врата
 • Senso tech прекинувач
 • Автоматско одмрзнување

Опрема во фрижидерскиот дел

Полица за шишиња на вратата :Сад за шишиња со држач

 • Диспанзер за ледна вода
 • Полици на вратата на ладилникот 2 полици на вратата
  Фиока за зеленчук 1 фиока за зеленчук
 • Осветлување на фрижидерот:ЛЕД осветлување на кровот
 • Број на стаклени полици:2 pcs
 • Стаклена(и) полица(и):4 pcs
 • Convert FreshZone

Опрема во замрзнувачкиот дел

 • Простор за замрзнување:3  фиоки
 • Стаклена(и) полица(и):2 pcs

Технички податоци

 • Ширина :59 cm
 • Бучност: 39 dB(A)
 • Број на компресори: 1 kомпресор
 • Разладувачка течност: R600A
 • Тип на монтажа: Дозволено
 • Број на независни системи за ладење:1
 • Ширина :595 mm
 • Висина:1860 mm
 • Длабочина: 590mm
 • Бруто тежина на апаратот: 69 kg
 • Нето тежина на апаратот: 60 kg
 • Ширина на спакуван производ: 645 mm
 • Висина на спакуван производ: 1935 mm
 • Длабочина на спакуван производ:628 mm
 • Приклучна моќ : 220-240 V
 • Фреквенција :50 Hz
Бренд

Ширина

59 sm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A++

Енергетска класа: A++
Боја: Сива
Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
Ногарки: 2
Прилагодливи ногарки: 2
Климатска класа: SN, N, ST
Број на ѕвездички: ****
1 компресор
Вкупен бруто/нето капацитет: 323 / 300 l
Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 215 / 207 l
Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 108 / 93 l
Капацитет на замрзнување: 9 kg/24h
Издржливост при прекин на електрична енергија: 16 h
Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
NoFrost Plus
Кружење на воздухот: MultiFlow ладење во ладилникот
CrispZone фиока со контрола на влажноста: голема фиока за зеленчук
со регулација на влажноста
Диспанзер за ладна вода
ЛЕД осветлување
2 стаклени полици
Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња без држач
Полици на вратата на ладилникот: 2 полици на вратата
Фиока за зеленчук: 1 фиока за зеленчук
2 сада за јајца (12×)
Convert FreshZone
Простор за замрзнување: 3 фиоки
1 класичен сад за лед
Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,62 kWh
Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 225 kWh
Бучност: 39 dB(A)re1pW
Скриен кондензатор во куќиштето на апаратот: Да
Димензии (ШxВxД): 59,5 × 186 × 59 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64,5 × 193,5 × 62,8 cm
Нето тежина на апаратот: 60 kg
Бруто тежина на апаратот: 69 kg