-3%
, ,

GORENJE NRK62CA2XL4

Gorenje

 • Нето капацитет: 361L(255L/106L)
 • Димензии: 60×200 66,3 cm
 • Енергетска класа: A
 • Ниво на бучава: 35dB

36.990 ден 37.990 ден

 • Боја: Сива металик
 • Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
 • Ногарки: 2
 • Прилагодливи ногарки: 2
 • Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60cm
 • Број на ѕвездички: ****
 • Инвертер мотор
 • Вкупен бруто/нето капацитет: 391 / 361 l
 • Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 270 / 255 l
 • Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
 • Аларм за отворена врата
 • Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот дел: бел сигнал
 • NoFrost Plus
 • CrispZone фиока за зеленчук
 • Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)
 • Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
 • Штедлива програма (EcoMode)
 • ЛЕД осветлување на кровот
 • 5 стаклени полици
 • Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач
 • Полици на вратата на ладилникот: 3 полици на вратата
 • Флексибилен сад за јајца (8×)
 • XXL SpaceBox фиока
 • XtremeFreeze фиока: интензивно замрзнување во горната фиока на замрзнувачот
 • Простор за замрзнување: 3 фиоки
 • 1 класичен сад за лед
 • Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 186 kWh
 • Бучност: 35 dB(A)re1pW
 • Димензии (ШxВxД): 60×200 66,3 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 206 × 77,5 cm
 • Нето тежина на апаратот: 69 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 71 kg
 • Приклучна моќ: 110 W
 • Осигурувач: 10 A
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm