, ,

GORENJE ONRK619EC

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Нето капацитет: 302(203L/99L)
 • Димензии: 194x60x66.1 cm
 • Енергетска класа: A++

49.990 ден

 • Комбиниран фрижидер
 • Gorenje Retro Collection
 • Енергетска класа: A++,
 • Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)
 • Вкупен нето капацитет: 302 l,
 • Начин на поставување: Самостоен,
 • Ширина: 600 mm, Висина: 1940 mm

Ефикасност

 • Вкупен нето капацитет:302 l
 • Вкупен бруто капацитет:320 l
 • Волумен на разладниот дел: нето:203 l
 • Волумен на разладниот дел: бруто:210 l
 • Волумен на замрзнувачкиот дел: нето:99 l
 • Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто:110 l
 • Капацитет на замрзнување (24h):12 kg
 • Потрошувачка на енергија kWh/24h:0.657 kWh
 • Издржливост при прекин на електрична енергија:17 h
 • Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство:240 kWh

Управување

 • ЛЕД дисплеј
 • Начин на управување: Електронско управување позади вратата
 • Индикатор за отворена врата: Аларм за отворена врата
 • Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот дел: бел сигнал
 • Премногу висока температура во делот за замрзнување: Гласовен аларм и бело светло
 • Одмрзнување: Автоматски
 • Одмрзнување на зaмрзнувачот: Автоматски

Карактеристики

 • Брзо ладење
 • IonAir со Multiflow 360° функција
 • Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)
 • Брзо длабоко замрзнување
 • NoFrost: NoFrost Plus
 • Кружење на воздухот: Multiflow 360°: Мулти 3Д дување на воздух
 • Штедлива програма (EcoMode)

Опрема во фрижидерскиот дел

 • Метален држач за шишиња
 • Држач за шишиња
 • Полица за шишиња на вратата :Сад за шишиња со држач
 • Полици на вратата на ладилникот
 • Полици на вратата на ладилникот:1 прилагодлива полица,1 горна полица прилагодлива по висина
 • Осветлување на фрижидерот:ЛЕД осветлување на кровот
 • Број на стаклени полици:2 pcs
 • Стаклена(и) полица(и):4 pcs

Опрема во замрзнувачкиот дел

 • Простор за замрзнување:3  фиоки
 • Осветлување на просторот за замрзнување :Без осветлување
 • Стаклена(и) полица(и):2 pcs

Технички податоци

 • Ширина :65 cm
 • Бучност: 38 dB(A)
 • Број на компресори: Инвертер мотор
 • Разладувачка течност: R600A
 • Тип на монтажа: Дозволено
 • Број на независни системи за ладење:1
 • Ширина :600 mm
 • Висина:1940 mm
 • Длабочина: 661mm
 • Бруто тежина на апаратот: 64.5 kg
 • Нето тежина на апаратот: 62 kg
 • Ширина на спакуван производ: 640 mm
 • Висина на спакуван производ: 2000 mm
 • Длабочина на спакуван производ:725 mm
 • Приклучна моќ : 220-240 V
 • Фреквенција :50 Hz
 • Приклучна моќ :70 W
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A++