-24%
, ,

GORENJE OPTIAIR 203M

Gorenje

Површина на просторот: 20 m2
Дигитален Тајмер
LCD дисплеј
3 во 1 систем на филтрирање
(Предфилтер, ХЕПА филтер и активен карбонски филтер)
Јонизатор
Турбо режим на работа
Индикатор за чистење на филтерот
Вентилатор со 4 нивоа

6.490 ден 8.490 ден

Бренд

Тип на апарат: Прочистувач на воздух
OPTIAIR 203M
Тајмер: Дигитален
LCD: LCD дисплеј
3 во 1 систем на филтрирање
(Предфилтер, ХЕПА филтер и активен карбонски филтер)
Јонизатор
Турбо режим на работа
Индикатор за чистење на филтерот
Вентилатор со 4 нивоа

Боја: Бела
Површина на просторот: 20 m2
Димензии (ШxВxД): 32,5 × 50 × 17,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 39 × 58 × 22,5 cm
Нето тежина на апаратот: 5,7 kg
Бруто тежина на апаратот: 6,6 kg
Приклучна моќ: 50 W
Осигурувач: 10 A