-10%
, ,

Gorenje Ora Ito Set BSA6737ORAB + ECT 648 ORAB

Gorenje

BSA6737ORAB

  • Енергетска класа: А
  • Боја: Црна

GORENJE ECT 648 ORAB

  • Црна
  • PowerZone

43.690 ден 48.580 ден

Електрична рерна Gorenje BSA6737ORAB
Gorenje by Ora-Ito 2
Енергетска класа: А
Боја: Црна
Боја на рачката: Инокс
Материјал на управувачката плоча: Стакло
ECO Email (рерна и плехови)
Печење со пареа BigSpace – 77 l
Најголема употреблива површина за
печење (SiperSize)
Употреблив волумен на рерната: 77 l
Максимална температура на рерната: 300 °C
Максимална површина на тавата за печење: 1.360 cm²
Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната
Совршен грил (PerfectGril)
Електронско управување
Облик на копчињата: Push pull копчиња
IconLed
Начини на загревање:
Здраво пржење на топол воздух (AirFry)
Печење на замрзнати продукти (FrozenBake)
GentleBake
Функција за пица
SoftOpen и GentleClose шарка на вратата
SuperSize
ExtraSteam помош при пареа
Истовремено печење на повеќе нивоа
Осветлување на рерната: Горе
1 длабока емајлирана тава за печење
1 емајлирана перфорирана тава за печење
Решетка на рерната
Телескопски водилки
Сад за вода: 0,13 l
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
Динамичен систем на ладење на рерната DC+
Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
Чистење со AquaClean функција
Каталитички филтер за вентилаторот
Eco Clean емајл (рерна и тави)
Потрошувачка на електрична енергија: 0,82 kWh (Вентилаторска), 0,97
kWh (конвенционална)
Моќност на инфра грејачот: 2.300 W
Приклучна моќ-струја: 3,5 kW
Димензии (ШxВxД): 59,5 × 59,5 × 56,4 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 62 × 66 × 67,5 cm
Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,4 × 59-60 ×
55 cm
Нето тежина на апаратот: 29,4 kg
Бруто тежина на апаратот: 31,4 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
Приклучна моќ: 3.500 W

+

Стаклокерамичка плоча GORENJE ECT 648 ORAB

Црна
Брусен раб на плочата
Контрола на допир (TouchControl)
Тајмер
Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
PowerZone
Одржување на топлина
Сигнализација на преостаната топлина
Заштита од деца
Димензии (ШxВxД): 60 × 5..40 × 52 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 71..50 × 14..50 × 64 cm
Мерки за вградување: 56 × 5 × 49 cm
Нето тежина на апаратот: 77 kg
Бруто тежина на апаратот: 82 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 5 W
Приклучна моќ: 6.900 W

Бренд