, ,

GORENJE PBS02S

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Димензии (ШxВxД): 38 × 35,5 × 2 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 43,5 × 10,4 × 39 cm
 • Нето тежина на апаратот: 5,5 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 6,5 kg

2.990 ден

 • Оптимално задржување и дистрибуција на
  топлина
 • Печење како во традиционалните шпорети
  на дрва
 • За пица и други цели
  Во рерна или на скара
 • Печење како во традиционалните шпорети
  на дрва
 • За пица и други цели
  Во рерна или на скара

Оптимално задржување и дистрибуција на
топлина

Бренд