,

GORENJE R401W

Gorenje

  • Резач
  • Моќност на моторот (max): 100 W
  •  Дебелина на сечилото: 0-17 mm

3.090 ден

Бренд

  • Моќност на моторот (max): 100 W
  • Безбедно за миење во машина за садови за лесно и ефикасно чистење
  • Копче за инстантна моќност – On/off со заштитник
  • Можност за преклопување
  • Одстранливи ножеви
  • Простор за сместување на кабелот
  • Гумени ногарки за стабилност
  • Сигурносен прекинувач за совршена безбедност
  • Куќиште: Пластично
  • Резач: Soligen
  • Дебелина на сечилото: 0-17 mm
  • Дијаметар на сечилото: 17 cm
  • Назабено сечило
  • Моќност на моторот (max): 100 W
  • Должина на приклучен кабел: 1,1 m
  • Димензии (ШxВxД): 33 × 19,5 × 10,2 cm
  • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 36 × 24 × 10,5 cm
  • Нето тежина на апаратот: 1,6 kg
  • Бруто тежина на апаратот: 1,8 kg
  • Приклучна моќ: 100 W