, ,

GORENJE R619FEW5

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Нето капацитет: 398 L
 • Димензии: 59,5×185×66,3 cm
 • Енергетска класа: A+
 • Ниво на бучава: 38dB

28.990 ден

 • Енергетска класа: A+
 • Врата: Емајлиран челик
 • Боја: Бела
 • Боја на апаратот: Бела
 • Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
 • Ногарки: 2
 • Прилагодливи ногарки: 2
 • Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60cm
 • Климатска класа: SN, N, ST
 • 1 компресор
 • Вкупен бруто/нето капацитет: 400 / 398 l
 • Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 400 / 398 l
 • Електронско управување
 • Ладење со помош на вентилатор
 • Брзо ладење
 • Штедлива програма (EcoMode)
 • 7 стаклени полици
 • Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач, Сад за шишиња без држач
 • Полици на вратата на ладилникот: 3 полици на вратата
 • Фиока за зеленчук: 2 фиоки за овошје
 • Флексибилен сад за јајца (8×)
 • Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,40 kWh
 • Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 145 kWh
 • Бучност: 38 dB(A)re1pW
 • Димензии (ШxВxД): 59,5 × 185 × 66,3 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 77,5 cm
 • Нето тежина на апаратот: 60 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 62 kg
 • Приклучна моќ: 45 W
 • Осигурувач: 10 A
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A+

Енергетска класа: A+
Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
Врата: Метална врата
Боја: Бела боја
Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
Рачка со зглоб
Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60
cm
Климатска класа: SN, N, ST, T
1 компресор
Вкупен бруто/нето капацитет: 370 / 368 l
Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 370 / 368 l
Механичко управување
CrispZone фиока со контрола на влажноста: голема фиока за зеленчук
со регулација на влажноста
CrispZone фиока за зеленчук
IonAir со DynamiCooling
Сад за јајца/лед: 1 x 7
ЛЕД осветлување на кровот
7 стаклени полици
Држач за шишиња
Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач, Сад за
шишиња без држач
Полици на вратата на ладилникот: 3 SimpleSlide полици прилагодливи
по висина, 1 горна полица прилагодлива по висина
FreshZone фиока
Потрошувачка на енергија kWh/24h: 397 kWh
Бучност: 38 dB(A)re1pW
Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 75 cm
Нето тежина на апаратот: 58 kg
Бруто тежина на апаратот: 61 kg
Приклучна моќ: 60 W
Осигурувач: 10 A