-8%
, ,

GORENJE RB615FEW5

Gorenje

 • Нето капацитет: 248L(226L/22L)
 • Димензии: 59,5×145×59,2 cm
 • Енергетска класа: A+
 • Ниво на бучава: 38dB

18.490 ден 19.990 ден

 • Енергетска класа: A+
 • Врата: Емајлиран челик
 • Боја: Бела
 • Боја на апаратот: Бела
 • Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
 • Прилагодливи ногарки: 2
 • Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60cm
 • Климатска класа: N, ST
 • Број на ѕвездички: ****
 • 1 компресор
 • Вкупен бруто/нето капацитет: 250 / 248 l
 • Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 228 / 226 l
 • Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 22 / 22 l
 • Капацитет на замрзнување: 2 kg/24h
 • Издржливост при прекин на електрична енергија: 12 h
 • Електронско управување
 • CrispZone фиока за зеленчук
 • FrostLess: Помало собирање на мраз во замрзнувачот
 • Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
 • Брзо ладење
 • Штедлива програма (EcoMode)
 • 4 стаклени полици
 • Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач
 • Полици на вратата на ладилникот: 3 полици на вратата
 • Фиока за зеленчук: 1 фиока за зеленчук
 • Флексибилен сад за јајца (8×)
 • 1 стаклена полица
 • Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,62 kWh
 • Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 225 kWh
 • Бучност: 38 dB(A)re1pW
 • Димензии (ШxВxД): 59,5 × 145 × 59,2 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 151 × 70 cm
 • Нето тежина на апаратот: 60 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 62 kg
 • Приклучна моќ: 65 W
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

Енергетска ефикасност

A+

 • Комбиниран фрижидер
 • MiniFrost
 • Капацитет за јајца:6
 • Led Illumination®
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:250L
 • Капацитет на фрижидерот:204L
 • Капацитет на замрзнувачот:46L
 • Капацитет на замрзнување:2.1kg/24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.6kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:228kWh
 • Автономија:13h
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:160.6x54x57.4cm