,

GORENJE S500GW

Gorenje

  • Моќност:500w
  • Сад со капацитет од 1л

1.950 ден

  • Моќност:500 W
  • Сад со капацитет од 1л
  • Сечила изработени од нерѓосувачки челик
  • Не лизгачки ногарки
  • Безбедносен систем
Бренд