-8%
,

GORENJE SBR1000BE

Gorenje

 • Моќност на моторот (max): 1.100 W
 • AC мотор за сигурно работење
 • Безбедно за миење во машина за садови за лесно и ефикасно чистење
 • Лесно чистење
 • Двојно сечило
 • On/off копче и копче за регулирање на вртежите
 • Регулација на брзината
 • Капацитет на садот за мешање и месење: 1,5 l
 • Капацитет на садот за сечкање: 2,4 l
 • Волумен на садот: 1,5 l
 • Соковник
 • Скала за мерење на садот за совршено точно дозирање
 • Вакумски ногарки за совршена стабилност
 • Сигурносен прекинувач за совршена безбедност
 • Куќиште: Пластика + метал
 • Должина на приклучен кабел: 0,9 m
 • Димензии (ШxВxД): 26,5 × 29 × 43 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 54,5 × 28 × 41,5 cm
 • Нето тежина на апаратот: 5,9 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 8,1 kg
 • Приклучна моќ: 960 W

7.890 ден 8.590 ден

 • Моќност на моторот (max): 1.100 W
 • AC мотор за сигурно работење
 • Безбедно за миење во машина за садови за лесно и ефикасно чистење
 • Лесно чистење
 • Двојно сечило
 • On/off копче и копче за регулирање на вртежите
 • Регулација на брзината
 • Капацитет на садот за мешање и месење: 1,5 l
 • Капацитет на садот за сечкање: 2,4 l
 • Волумен на садот: 1,5 l
 • Соковник
 • Скала за мерење на садот за совршено точно дозирање
 • Вакумски ногарки за совршена стабилност
 • Сигурносен прекинувач за совршена безбедност
 • Куќиште: Пластика + метал
 • Должина на приклучен кабел: 0,9 m
 • Димензии (ШxВxД): 26,5 × 29 × 43 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 54,5 × 28 × 41,5 cm
 • Нето тежина на апаратот: 5,9 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 8,1 kg
 • Приклучна моќ: 960 W
Бренд

Моќност

1100 W