,

GORENJE SBR800HC

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност на моторот (max): 800 W
 • AC мотор за сигурно работење
 • Број на вртежи (макс. – мин.): 19.172 obr/min
 • Материјал на ножот: Нерѓосувачки челик SUS 301
 • Лесно чистење
 • Двојно сечило
 • Вклучување со притискање на копче
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • Прегледен ЛЕД дисплеј
 • Додатоци – опрема: Додаток за мелење кафе, Додаток за месење тесто, Диск за ситно сечкање, Диск за рендање, Стандардна подлога, Додаток за матење, Диск за крупно сечкање
 • Капацитет на садот за сечкање: 1,5 l
 • Волумен на садот: 1,25 l
 • Скала за мерење на садот за совршено точно дозирање
 • Вакумски ногарки за совршена стабилност
 • Сигурносен прекинувач за совршена безбедност
 • Куќиште: Пластика + метал
 • Должина на приклучен кабел: 1,0 m
 • Димензии (ШxВxД): 23,5 × 42,5 × 18,7 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 43,1 × 36,6 × 25,5 cm
 • Нето тежина на апаратот: 3,2 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 4,8 kg
 • Приклучна моќ: 800 W

5.490 ден

Нема на залиха

 • Моќност на моторот (max): 800 W
 • AC мотор за сигурно работење
 • Број на вртежи (макс. – мин.): 19.172 obr/min
 • Материјал на ножот: Нерѓосувачки челик SUS 301
 • Лесно чистење
 • Двојно сечило
 • Вклучување со притискање на копче
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • Прегледен ЛЕД дисплеј
 • Додатоци – опрема: Додаток за мелење кафе, Додаток за месење тесто, Диск за ситно сечкање, Диск за рендање, Стандардна подлога, Додаток за матење, Диск за крупно сечкање
 • Капацитет на садот за сечкање: 1,5 l
 • Волумен на садот: 1,25 l
 • Скала за мерење на садот за совршено точно дозирање
 • Вакумски ногарки за совршена стабилност
 • Сигурносен прекинувач за совршена безбедност
 • Куќиште: Пластика + метал
 • Должина на приклучен кабел: 1,0 m
 • Димензии (ШxВxД): 23,5 × 42,5 × 18,7 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 43,1 × 36,6 × 25,5 cm
 • Нето тежина на апаратот: 3,2 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 4,8 kg
 • Приклучна моќ: 800 W
Бренд

Моќност

800 W