GORENJE SGH2200LBC

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност на грејачот: 2200 W,
 • Сад за вода: 2 l,
 • Регулирање на температурата: Аналоген
 •  Индикатор на температура,
 • Подлога на пеглата: Керамика

5.990 ден

 • Моќност на грејачот:2200 W
 • Сад за вода;2 l
 • Нивоа на моќност:3
 • Притисок на пареата:04.5 bar
 • Постојана пареа:50
 • Ударна пареа (g/min):100

Управување

 • Регулирање на температурата:Аналоген
 • Индикатор за работење:Портокалова
 • Индикатор на температура:Да
 • Индикатор за ниско ниво на вода:Да

Карактеристики

 • Подлога на пеглата:Керамика
 • Систем против создавање на бигор:Да
 • Систем против капење:Да
 • Функција за самочистење:Да
 • Вертикално пеглање за осетливи алишта:Да
 • Пеглање со сува пареа:Да
 • ECO програма:Да
 • Парен систем:Да
 • Долевање на вода во текот на пеглањето:Да
 • Отвор со капак:Практичен, широк отвор со капак
 • Ергономски дизајн:Да

Опрема

Напредна пумпа:Да

Сигурност

 • Автоматско исклучување:Не
 • Сигурносен систем:Двоен
 • Независна тројна заштита:Да

Додатоци

 • Складирање на кабелот за напојување
 • Простор за сместување на кабелот
 • Сад за дозирање вода:Да

Технички податоци

 • Должина на приклучен кабел:1900 mm
 • Ширина:220 mm
 • Висина:250 mm
 • Длабочина:400 mm
 • Ширина на спакуван производ:275 mm
 • Висина на спакуван производ:280 mm
 • Длабочина на спакуван производ:425 mm
 • Нето тежина на апаратот:3.5 kg
 • Бруто тежина на апаратот:4.5 kg
Категорија:
Бренд

Моќност

2200W